S-a redeschis Podul de la Agigea

496
Cătălin Homor, directorul general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, a fost, ieri, în vizită la Podul Agigea, pentru a evalua stadiul lucrărilor. Podul Agigea se redeschide mai devreme cu câteva zile față de termenul estimat. Șoferii pot circula din nou pe toate cele patru benzi de circulație. 


"Podul de la Agigea, un proiect pe care l-am găsit blocat la începutul anului, un proiect pe care l-am plasat în primele trei obiective ale mele, să-l deblocăm și să-l finalizăm. Nu a fost ușor. Este un proiect blocat în 2014. Doi ani nu s-a făcut aproape nimic. După negocieri foarte dure cu constructorul, am reușit să-l deblocăm. Nu numai că am reușit să-l deblocăm, dar a prins și o viteză destul de bună, cu un lucru susținut sâmbătă, duminică, astfel încât astăzi (n.r. - duminică) putem să deschidem traficul pe acest pod, fără restricții", a declarat Cătălin Homor. 


Acesta a mai precizat faptul că lucrările nu sunt finalizate și că mai sunt lucrări de executat la partea carosabilă, acestea urmând a începe cel mai probabil în luna martie sau aprilie, atunci când se va mai închide podul timp de 30 de zile.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3075 secunde