Concurs S-a sinucis aruncându-se în stația de epurare din Eforie Sud

741

Articole de la același autor

În cursul zilei de ieri, polițiștii din Eforie au fost anunțați de lucrătorii unei stații de epurare că un bărbat decedat plutește în bazinul decantor.
Oamenii legii s-au deplasat la fața locului și au identificat cadavru ca aparținând lui Ion Paizan, de 66 de ani, din Eforie Sud.
Pensionarul dispăruse de acasă din data de 22 noiembrie, familia anunțând dispariția în data de 26 noiembrie, ulterior fiind dat în urmărire și căutat de polițiști și familie.
Potrivit anchetatorilor, bărbatul era cunoscut ca fiind consumator de băuturi alcoolice. Mai mult, el amenințase de mai multe ori familia că-și va pune capăt zilelor. Cadavrul a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului, oamenii legii fiind aproape siguri că a fost vorba despre o sinucidere.
Pe de altă parte, polițiștii verifică cum a ajuns bărbatul în interiorul stației de epurare, deoarece aceasta ar fi trebuit să fie păzită.
Potrivit purtătorului de cuvânt al RAJA, Irina Oprea, începând cu data de 7 octombrie 2004, stația de epurare Eforie Sud a fost predată de la RAJA la consorțiul internațional Passavant Roediger - Themeliodomi SA, pentru modernizare și extindere. Ea a mai precizat că, în prezent, RAJA nu are niciun fel de răspundere față de stația de epurare Eforie Sud, această responsabilitate revenindu-i în totalitate (în ceea ce privește paza, securitatea, normele de protecția muncii) constructorului Passavant Roediger – Themeliodomi SA.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6021 secunde