S-au suplimentat efectivele de poliție pentru SCF Black Sea Tall Ships Regatta / Galerie foto

90

Articole de la același autor

Poliția Română a luat măsuri de suplimentare a efectivelor care asigură ordinea și liniștea publică în Portul Constanța, cu ocazia primei regate cu vele din Marea Neagră.
Dispozitivul curent de ordine și siguranță publică care își desfășoară activitatea în zona Portului Constanța a fost suplimentat cu 45 de polițiști, dintre care 11 de la structura de poliție transporturi, pentru ca participanții la prima regată cu vele din Marea Neagră să se bucure în liniște de eveniment.
Polițiștii vor acționa în zonă pentru depistarea și luarea măsurilor legale față de persoanele care, prin comportamentul sau activitățile pe care le desfășoară, afectează climatul de siguranță publică.
De asemenea, polițiștii rutieri vor asigura fluidizarea traficului rutier, prevenirea accidentelor rutiere, precum și a ambuteiajelor.
Întreaga flotă participantă la SCF Black Sea Tall Ships Regatta va rămâne în portul Constanța în perioada 24 - 27 mai, fiind așteptat un aflux mare de public în zonă, navele fiind deschise publicului. Totodată, la Constanța va avea loc și ceremonia de premiere a participanților.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9726 secunde