Săltați de DNA pentru înșelăciune și șantaj

193
Săltați de DNA  pentru înșelăciune și șantaj - saltatidednapentruinselaciunesis-1392925307.jpg

Articole de la același autor

Ieri dimineață, procurorii Direcției Naționale Anticorupție - Serviciul Teritorial Constanța și lucrătorii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Constanța au stricat liniștea mai multor indivizi din Mangalia. Au efectuat acolo câteva percheziții imobiliare după ce la ureche le-a ajuns că doi indivizi, destul de cunoscuți nu numai în zonă, încearcă prin metode nu tocmai ortodoxe să scape de o datorie mai veche. 
Este vorba despre Iuzeir Raim și Suliman Iusein Sinan, pe care procurorii i-au adus la Constanța, ca mai apoi să dispună punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea lor pentru 24 de ore. 
Procurorii DNA îi acuză pe Iuzeir Raim de înșelăciune și șantaj, iar pe Suliman Iusein Sinan, de complicitate la șantaj. 
Din ordonanța de punere în mișcare a acțiunii penale, a rezultat că, în luna martie a anului 2012, în urma vânzării unui imobil situat în Portul Turistic Mangalia, Iuzeir Raim a promis că va achita persoanei vătămate suma de 33.000 euro, reprezentând contravaloarea unui autoturism marca Mercedes. Această sumă de bani reprezenta o parte a prestației promise de inculpat în schimbul imobilului dobândit de la partea vătămată. 
Iuzeir Raim, însă, nu a achitat decât suma de 13.000 euro, iar ulterior, spun procurorii, la începutul lunii noiembrie 2013, ajutat de Suliman Iusein Sinan și de o altă persoană, a exercitat amenințări cu acte de violență asupra persoanei vătămate. Scopul acestora era de a determina persona vătămată să renunțe la încercarea de a recupera, pe căi legale, restanța de 20.000 euro. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8874 secunde