Constănțeni arestați pentru o înșelăciune de 27.000 de euro

143
Constănțeni arestați pentru o înșelăciune de 27.000 de euro - arestpozafrum-1392377116.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii și procurorii constănțeni anchetează trei persoane, acuzate de înșelăciune și uz de fals. Cei trei au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, de către magistrații Judecătoriei Constanța. 


Din materialul probator administrat a rezultat în sarcina inculpaților  că la data de 12.02.2014, și-au declinat în mod nereal calitatea de reprezentanți  ai unei societăți din mun. București, inducând astfel în eroare o altă societate comercială din mun.  București, cu ocazia achiziționării de diverse tipuri de cabluri,creând un prejudiciu în valoare de 25 319 lei.


De asemenea, în sarcina unui inculpat s - a reținut că în perioada ianuarie-februarie 2014, și-a declinat în mod nereal calitatea de reprezentant legal al aceleiași societăți din mun. București, în  scopul de a induce în eroare  o societate comercială din mun. București,prin solicitarea  achiziționării  de bunuri în valoare de aproximativ 27 000 de euro.


"Precizăm că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situație să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție", se arată în comunicatul anchetatorilor.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5004 secunde