Săptămâna Prevenirii Criminalității a ajuns la final

161
Săptămâna Prevenirii Criminalității a ajuns la final - saptamana-1491842436.jpg
În perioada 3 - 7 aprilie, Poliția Română a desfășurat, la nivel național, cea de-a doisprezecea ediție a "Săptă-mânii Prevenirii Criminalității", la care au participat aproape 320.000 de persoane, majoritatea elevi și profesori.


Selectate în baza priorităților de acțiune ale Poliției Române pentru anul 2017, în toate județele din țară s-au desfășurat activități structurate pe domenii de prevenire, fiecare zi având o altă temă (infracțiuni contra patri-moniului, siguranța în mediul online, prevenirea violenței în mediul familial și siguranța rutieră).


Polițiștii din Constanța au mers în parcările din zona marilor centre comerciale, în piețe publice și piețe agroalimentare pentru a informa oamenii cu privire la consecințele unui comportament neglijent cu bunurile personale.


Au fost organizate peste 9.400 de evenimente în cadrul cărora elevi, părinți, profesori, bătrâni, administratori de societăți comerciale și de imobile și reprezentanți ai comunităților multiculturale au aflat despre cât de importantă este adoptarea unei conduite antivictimale și antiinfracționale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3835 secunde