Şapte constănţeni au rămas fără permis de conducere. Poliţia Rutieră i-a prins pe picior greşit

85
Şapte constănţeni au rămas fără permis de conducere. Poliţia Rutieră i-a prins pe picior greşit - xsapteconstantenifarapermis-1664279585.jpg

Articole recomandate

Şapte constănţeni au rămas fără permis de conducere, după ce poliţiştii din Constanţa i-au prins pe picior greşit. În timp ce unii nu au acordat prioritate de trecere pietonilor, alţii au trecut pe roşu.


„La data de 26 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Biroul Rutier au desfășurat o acțiune pe linia verificării modului de respectare a legislației rutiere privind acordarea priorității de trecere a pietonilor, autovehiculelor și respectarea culorii roșie a semaforului.


În urma activităților, polițiștii au aplicat 20 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 20.500 de lei, dintre care 19 la O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice. De asemenea, au fost reținute, în vederea suspendării, 7 permise de conducere, dintre care 5 pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor, 1 pentru neacordarea priorității de trecere autovehiculelor și 1 pentru nerespectarea culorii roșie a semaforului.”, spun oamenii legii.


În aceeaşi zi, şi polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mangalia au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii abaterilor la regimul rutier. Şase sancțiuni contravenționale au aplicat aceştia, în valoare totală de aproximativ 2.500 de lei, toate la O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1093 secunde