Voleibalistul Tevin Ferrel St Jean, primul stranier care a semnat cu CSM Constanţa

165
Voleibalistul Tevin Ferrel St Jean, primul stranier care a semnat cu CSM Constanţa - 1-1664278745.jpg

Articole de la același autor

Conducerea clubului CSM Constanţa a anunţat, marţi, 27 septembrie, că a perfectat primul transfer internaţional la nivelul secţiei de volei masculin. Astfel, Tevin Ferrel St Jean este primul stranier care semnează cu CSM un contract valabil pe un sezon, actele fiind perfectate chiar de ziua sa!

Jucătorul originar din Santa Lucia (zona Caraibelor) a mai jucat pentru Castelo da Maia, în Portugalia, începutul carierei europene l-a petrecut în campionatul Greciei, pentru Filippos Veroias, Elpis Ampelokipon, MGS AE Komotinis sau Panachaiki Patras. Tevin Ferrel St Jean va juca în premieră în Divizia A1 a României.

Noul sezon de volei va începe în data de 8 octombrie, prima etapă a sezonului pentru CSM Constanţa fiind în deplasare, în compania formaţiei SCM U Craiova.

XXX

CSM Constanţa a demarat acţiunile de selecţie la mini-volei pentru copii născuţi în 2012 sau mai mici de vârstă.

„Dacă vă place voleiul, vă aşteptăm la sala de jocuri a Complexului «Tomis» din strada Flămânda. Cei mici pot veni însoţiţi de părinţi la selecţia pentru echipele de mini-volei ale CSM Constanţa”, au transmis reprezentanţii grupării de pe litoral.

De pregătirea micilor voleibalişti se vor ocupa antrenorii Răzvan Parpală şi Paul Cămui.

Foto: Facebook / CSM Constanţa Volei

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2727 secunde