Volei / Invitaţi de marcă la Consfătuirea anuală a arbitrilor români

162
Volei / Invitaţi de marcă la Consfătuirea anuală a arbitrilor români - 1-1663666139.jpg

Articole de la același autor

90 de arbitri care vor oficia la meciurile din Divizia A1 și din Divizia A2 în sezonul 2022/ 2023 au participat, timp de trei zile, la Cluj-Napoca, la Consfătuirea anuală a arbitrilor români de volei.

Întâlnirea a avut doi invitați de marcă: Zorica Bjelic, președintele Comisiei de Arbitri din cadrul CEV, și Juraj Mokry, unul dintre cel mai bine cotați arbitri internaționali din voleiul actual, informează Federaţia Română de Volei.

În prima zi, cei doi invitați speciali, dar și oficialii prezenți la întâlnire, au fost într-o vizită oficială la Primăria Cluj-Napoca, unde au avut o întâlnire cu viceprimarul Dan Tarcea. Apoi, cei doi invitați de marcă au dialogat cu arbitrii internaționali români, cărora Zorica Bjelic le-a prezentat subiecte legate de activitatea Comisiei de Arbitri a CEV și despre viitoarele strategii din arbitrajul european.

În ziua a doua a seminarului, Olah Emese, Zorica Bjelic și Juraj Mokry au prezentat materiale interesante despre arbitrajul la competițiile de top, activitatea încheindu-se cu examenul teoretic anual susținut de arbitri.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Volei 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5007 secunde