Gianni Creţu, antrenorul anului 2022 în voleiul masculin european

270
Gianni Creţu, antrenorul anului 2022 în voleiul masculin european - 1-1663498424.jpg

Articole de la același autor

Performanţă excepţională reuşită de tehnicianul constănţean Gianni Creţu, care a fost desemnat de către federaţia europeană (CEV) drept cel mai bun antrenor al anului 2022 în voleiul masculin european!

Anul acesta, Gianni Creţu a câştigat Liga Campionilor, titlul naţional şi Cupa Poloniei, toate cele trei trofee fiind obţinute cu echipa Grupa Azoty Kedzierzyn-Kozle (ZAKSA).

De asemenea, în urmă cu mai puţin de o săptămână, a terminat pe locul patru la Campionatul Mondial cu naţionala Sloveniei, reuşind cea mai bună performanţă a acestei ţări la competiţia supremă.

Preşedintele Federaţiei Române de Volei, Adin Cojocaru, a fost unul dintre cei care l-au premiat pe Gianni Creţu pentru rezultatele deosebite din acest an. Gala a fost organizată la Palatul Artelor Frumoase din Bruxelles - BOZAR.

În vârstă de 54 de ani, născut la Constanţa, Giani Creţu pregăteşte în prezent naţionala Sloveniei, aceasta fiind a treia echipă reprezentativă din carieră pe care o conduce, după cele ale României (2007-2008) şi Estoniei (2014-2019).

Foto: Facebook / Federaţia Română de Volei

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6715 secunde