Voleibalistele-junioare de la CS Medgidia şi-au aflat adversarele din campionat

165
Voleibalistele-junioare de la CS Medgidia şi-au aflat adversarele din campionat - 1-1662541407.jpg

Articole de la același autor

Federaţia Română de Volei a stabilit calendarele competiţionale pentru mini-volei, junioare şi speranţe.

De la CS Medgidia, primele care vor începe partidele oficiale vor fi junioarele antrenate de Elena Albu. Formaţia din municipiul de pe malul Canalului este repartizată în Grupa B şi va debuta pe 25 septembrie, având ca adversare pe CSS1 Constanţa, CS Top Volei 05 Constanţa, CS Năvodari, CSS Tulcea, CS Laguna Constanţa, CS Flamingo Volei Constanţa şi ACS Sport Plus Brăila.

La mini-volei, jucătoarele antrenate de Nicoleta Cangea vor debuta pe 21 octombrie şi fac parte din Seria F, alături de ACS Flamingo Volleyball Constanţa, CS Axiopolis Cernavodă şi CS Academia de Volei Tomis Constanţa.

Ultimele, dar nu cele din urmă vor fi „speranţele”, care, pe 28 octombrie, vor începe lupta oficială la fileu. Voleibalistele din Medgidia îşi vor măsura forţele cu CSS 1 Constanţa, CS Axiopolis Cernavodă şi Academia de Volei Tomis Constanţa.

XXX

Federaţia Română de Volei organizează, online, în data de 20 septembrie, cursul de perfecţionare pentru antrenorii echipelor de seniori, diviziile A1 şi A2. La finalul cursului, antrenorii participanţi vor primi licenţa pentru anul competiţional 2022/2023.

Foto: Facebook / Clubul Sportiv Medgidia

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5976 secunde