Volei / Naţionala feminină a României, ultimul meci pe teren propriu din preliminariile Europenelor

165
Volei / Naţionala feminină a României, ultimul meci pe teren propriu din preliminariile Europenelor - 1-1662540579.jpg

Articole de la același autor

Naționala feminină a României dispută, miercuri, 7 septembrie, la Piatra Neamț, ultimul meci de pe teren propriul din acest an. Partida cu Insulele Feroe, programată de la ora 17.00, în direct la TVR 3, contează pentru etapa a cincea a Grupei A, preliminare a Campionatului European.

A fost o cursă de calificare plină de succes pentru tricolore, care au nevoie de o victorie în acest meci pentru a se califica matematic la turneul final. Insulele Feroe reprezintă un adversar aflat la început de drum în arena internațională și chiar dacă victoria României pare previzibilă, iubitorii voleiului sunt așteptați în număr cât mai mare în tribune pentru a putea celebra alături de tricolore calificarea la o nouă ediție a Campionatului European.

Acest meci va fi ultimul susținut acasă de naționala feminină în acest an. Seria a început în primăvară, la Alexandria, acolo unde jucătoarele antrenate de spaniolul Guillermo Naranjo au disputat meciurile de pe teren propriu din Golden League. Au învins Ucraina și Ungaria și au încheiat campania cu o calificare în semifinale, unde echipa României a pierdut foarte greu, în cinci seturi, în fața Cehiei, informează Federaţia Română de Volei.

Apoi, din luna iulie s-au început pregătirile pentru calificarea la Campionatul European, baza fiind stabilită la Piatra Neamț, acolo unde, ca și la Alexandria, tricolorele s-au bucurat de toate condițiile. Aici s-au obținut victorii extrem de importante cu Israel (3-0) și Croația (3-1), care au făcut ca soarta calificării echipei României să fie decisă înainte de terminarea preliminariilor.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Volei 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.485 secunde