Volei / România - Elveția, „finala” Grupei G preliminare a Campionatului European

287
Volei / România - Elveția, „finala” Grupei G preliminare a Campionatului European - 1-1660739482.jpg

Articole de la același autor

Naționala masculină de volei a României dispută, miercuri, 17 august, de la ora 17.00 (în direct la TVR 3), la sala „Dunărea” din Galați, un meci care o poate apropia decisiv de calificarea la turneul final al Campionatului European din 2023.

Adversară este reprezentativa Elveției, în etapa a cincea a Grupei G din cadrul preliminariilor Campionatului European.

Între România și Elveția se dă lupta pentru ocuparea primului loc în clasament, care duce direct la turneul final al Europenelor de anul viitor, informează Federaţia Română de Volei. Cum în primul meci dintre cele două, disputat în urmă cu 10 zile, elvețienii s-au impus cu 3-2, acel punct obținut de români poate fi decisiv pentru stabilirea învingătoarei grupei, cu condiția ca pe teren propriu ei să câștige. Dacă o vor face cu 3-0 sau 3-1, atunci vor avea două puncte avans înaintea ultimei etape și va fi totul mai ușor în ultima rundă. Dacă o vor face cu 3-2, atunci se va trece la calculul raportului seturilor și presiunea va fi mai mare.

Totul se va decide, însă, la finalul săptămânii, când e programată ultima etapă, în care românii vor juca în Albania, iar elvețienii acasă, cu Bosnia-Herțegovina.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Volei 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5357 secunde