Condamnat pentru o încăierare din 2006

Șase luni de închisoare cu suspendare pentru interlopul Neculae Boca

1696
1

Articole de la același autor

Magistrații de la Judecătoria Constanța au dispus condamnarea la pedeapsa de șase luni de închisoare cu suspendare sub supraveghere a lui Neculae Boca, trimis în judecată de procurori pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe, în urma unui scandal între interlopii constănțeni ce a avut loc în 2006. La acel moment, incidentul a fost considerat un atac direcționat de frații Vasea împotriva lui Stila Sarafu.
Prin hotărârea emisă de Judecătorie, inculpatul va trebui să plătească victimei Bogdan Vera suma de 500 de lei, cu titlu de daune morale, iar celei de-a doua victime, Ionel Chiujdia, 1.679,55 lei - daune materiale și 3.000 de lei - daune morale. Hotărârea a fost atacată cu apel, la Tribunalul Constanța, unde a fost stabilit prim termen de judecată data de 14 octombrie.
Neculae Boca este cel care a participat la o bătaie din 2006, dintre interlopii constănțeni, dar care a fost trimis în judecată abia în 2008, pentru că procurorii au stabilit cu greu identitatea făptașului.
Este vorba de incidentul care a avut loc la data de 17 noiembrie 2006. Atunci, Bogdan Vera, parte vătămată în acest dosar, s-a deplasat la Club Imperial Bowling Constanța, unde s-a întâlnit cu Ionuț Chiujdea și fratele acestuia, Dumitru Mirel, cu care se afla în relații de prietenie, motiv pentru care s-a și așezat la masa lor. După aproximativ 20 de minute, în club a intrat și Stila Sarafu și Ionuț Vanghelici, care s-au așezat la aceeași masă.
După aproximativ 30 de minute, Dumitru Mirel Chiujdia s-a ridicat de la masă și s-a dus la toaletă. Imediat după plecarea lui, în club s-a creat o adevărată zarvă, însoțită de strigăte și înjurături, care veneau dinspre masa lui Ionel Chiujdea. Acesta a fost lovit brusc din spate, cu pumnul ori cu un corp dur, în partea dreaptă a maxilarului.
Anchetatorii nu au putut stabili la acel moment cine a fost atacatorul, ci s-a spus doar că purta fes și avea o ținută atletică.
Bătaia s-a mutat apoi în curtea clubului, unde Sali Usein, Victor Șerban, Cristian Marian Gheor-ghiu și persoana neidentificată s-au năpustit asupra lui Bogdan Vera, căruia i-au aplicat lovituri peste tot corpul cu un baston telescopic.
După doi ani de anchetă, procurorii au identificat al patrulea agresor în persoana lui Niculae Boca, motiv pentru care a și fost trimis în judecată pentru loviri și alte violențe.

Comentează știrea

mihaela
13 octombrie 2011
niku boca cel mai belea barbat iubitu meu si idolul meu

te iubesc nebunule lasate de prostii

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 15 Septembrie 2009
Stire din Eveniment : Ucisă de mustul aflat la fermentat
Pagina a fost generata in 1.8662 secunde