Scandal în Valu lui Traian

857
1
Urlete pe o stradă din Valu lui Traian. Trei frați, cu vârstă cuprinsă între 18 și 33 de ani, au intrat în locuința unui vecin de-al lor și i-au atacat cu brutalitate pe bărbatul, soția sa și pe copilul acestora. Bătaia a fost întreținută de vecinii și de rudele celor implicați. Doar oamenii legii au putut opri cele două tabere rivale de etnie romă, din scandalul ce s-a aprins numaidecât.
Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Constanța, Bogdan Păduraru, motivul care a declanșat haosul este datoria pe care cei trei bărbați o aveau pentru familia vecină.
În urma evenimentului, trei dintre participanți au necesitat intervenții medicale ușoare.
Polițiștii au deschis o anchetă pe numele celor trei, iar în urma evenimentului, agresorii sunt cercetați pentru ultraj al bunelor moravuri, loviri, dar și pentru violare de domiciliu.


Comentează știrea

Vox Dei
28 septembrie 2011
Alo , gradinitza ???? cand invatati sa scrieti

Citez : " intrat în locuința unui vecin de-al lor și i-au atacat cu brutalitate pe bărbatul, soția sa și pe copilul acestora " Sa inteleg ca vecinul era cassatorit cu o femeie , avea un barbat si un copil facut cu acestia ???? DRAGA PAULA ESTI VARZA , ITI RECOMAND EXAMEN DE CAPACITATE , CEVA POATE TE MAI RIDICI PUTIN :)

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 21 Septembrie 2011
Stire din Eveniment : Arestați pentru un scandal la Corbu
Miercuri, 21 Septembrie 2011
Stire din Monden : Bărbatul care are 50 de copii
Miercuri, 14 Septembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Controale pe drumurile județene
Sâmbătă, 10 Septembrie 2011
Stire din Social : Palaz și Mazăre se judecă pentru un bloc
Pagina a fost generata in 1.1473 secunde