Concurs Bărbatul care are 50 de copii

482
Bărbatul care are 50 de copii - luizcostadeoliveira-1316535471.jpg
Brazilianul Luiz Costa de Oliveira, în vârstă de 90 de ani, are o viață demnă de un scenariu de film: este tatăl a 50 de copii, născuți de patru femei diferite, însă spune că numărul urmașilor ar putea fi mult mai mare.
El a avut 17 copii cu prima soție, iar după moartea ei, s-a recăsătorit și a mai avut tot 17 copii, cu cea de-a doua nevastă.
În timpul celei de-a doua căsnicii, el și-a înșelat nevasta cu sora acesteia. Cumnata lui i-a născut 15 copii și până și soacra omului i-a adus pe lume un urmaș.
Bărbatul spune însă că ar putea avea chiar mai mulți copii, pentru că a avut numeroase aventuri, dintr-un motiv foarte simplu: îi plac foarte mult femeile. În prezent, Luiz Costa de Oliveira are peste 100 de nepoți și 30 de strănepoți, de care este foarte mândru, chiar dacă, mărturisește el, nu le știe numele tuturor.
Soția și cumnata bărbatului spun că secretul lui Luiz este tandrețea lui față de femei și grija cu care se ocupă de familie, asigurându-le tot confortul necesar. Ele nu sunt deloc deranjate de reputația lui de cuceritor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 21 Septembrie 2011
Stire din Eveniment : Arestați pentru un scandal la Corbu
Sâmbătă, 10 Septembrie 2011
Stire din Social : Palaz și Mazăre se judecă pentru un bloc
Vineri, 02 Septembrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Scandal la Liceul "Călinescu"
Pagina a fost generata in 2.4286 secunde