Scandal MONSTRU cu furci și topoare: Politicieni implicați. S-au luat la bătaie pe terenuri

476
Scandal MONSTRU cu furci și topoare: Politicieni implicați. S-au luat la bătaie pe terenuri - scandal-1666875661.jpg

Articole de la același autor

Scandal cu furci și topoare cu politicieni implicați. Este anchetă penală după ce într-o localitate din România, gașca unui consilier local de la PMP s-a luat la bătaie cu un alt grup, miza fiind rezilierea unor contracte de arendă pentru câteva terenuri. La scandal a asistat și viceprimarul comunei IC Bratianu - Dănuț Pușcașu, care a declarat pentru Realitatea că el ar fi încercat să aplaneze conflictul, potrivit Realitatea.net


Cearta a izbucnit după ce un localnic a întârziat plata impozitului pentru arendă, iar situația juridică urma să fie stabilită în instanță. Un consilier local a depistat pe unul dintre terenurile cu pricina un tractorist și i-a cerut să părăsească zona.

Pentru că nu a fost cooperant, politicianul l-a chemat la fața locului pe viceprimarul care are atribuții de primar, dar și pe alți apropiați. Tractoristul, la rândul său i-a chemat pe cei care aveau în arendă terenul. De aici și până la un scandal monstru n-a mai fost decât un pas.


Un polițist de la secția locală venit la intervenție a tras un foc de armă în plan vertical pentru a dispersa mulțimea implicată în conflict.

Unele surse spun că, de fapt, viceprimarul ar fi instigat scandalagiii, deoarece are terenuri în zonă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3721 secunde