Scandalul din Coiciu. 13 indivizi, trimiși în judecată

380

Articole de la același autor

Indivizii care au semănat teroare în cartierul constănțean Coiciu, la începutul lunii octombrie, au fost trimiși în judecată. Anchetatorii au finalizat cercetările în scandalul cu bâte și macete, iar dosarul a fost înregistrat, termenul primului proces urmând a se stabili.

Vă reamintim că, în seara de 9 octombrie, 13 indivizi au provocat un scandal monstru și au băgat în spital un tânăr, după ce au încercat să intre cu forța într-o casă de pe strada Biruinței. Kenan Iusein, Dali Iumiut, Osman Sali, Osman Erkal, Alim Onasis, Alim Belgin, Daniel Opriș, Sorin Vasile Toma, Mustafa Erdal, Murat Ilias, Alim Serdal, Asan Geaner și Alexandru Nicolae Rareș erau înarmați ca pentru un război civil, cu macete, bâte, cuțite și răngi.

Unul dintre tinerii aflați în curtea locuinței a fost lovit cu bâta, în timp ce se lupta să țină poarta închisă. Un alt tânăr, nepotul proprietarilor, a fost tăiat cu maceta la mână și bătut cu bestialitate, cu pumnii și picioarele. Totul ar fi pornit de la faptul că niște tineri i-ar fi atras atenția unuia dintre agresori că obișnuiește să circule cu mare viteză pe strada Rândunelelor și riscă să lovească oameni nevinovați. Agresorul și-a ieșit din minți, și-a chemat prietenii și au încercat să le aplice o lecție celor care au "îndrăznit" să le atragă atenția.

Până acum, agresorii s-au bucurat de libertate pe timpul măsurii controlului judiciar. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au făcut recurs după ce magistratul Bogdan Arhip a luat decizia de a-i lăsa în libertate pe inculpați, dar Tribunalul Constanța a respins contestația procurorilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2937 secunde