Schimbare la comanda Grupului de Sprijin al Forţelor Navale „Ovidius”

266
Schimbare la comanda Grupului de Sprijin al Forţelor Navale „Ovidius” - xschimbarecomandagrup-1674375829.jpg

Articole de la același autor

Vineri, 20 ianuarie, la sediul Grupului de Sprijin al Forţelor Navale „Ovidius”, s-a desfășurat ceremonialul militar de predare-primire a comenzii unității și a Drapelului de Luptă. În prezența locţiitorului șefului Statului Major al Forțelor Navale, contraamiral de flotilă Auraş Liviu Coman, colonelul Florin Năforniţă a predat comanda unității și Drapelul de Luptă comandorului Vasile Lalău.

Contraamiralul de flotilă Auraş Liviu Coman i-a mulțumit colonelului Florin Năforniţă pentru modul în care a asigurat comanda unităţii şi exemplul personal pe care l-a dat subordonaților săi şi i-a urat succes comandorului Vasile Lalău în noua funcţie.

În perioada 2018-2019, colonelul Florin Năforniţă a fost împuternicit pentru a asigura îndeplinirea atribuţiilor funcţiei de comandant la Batalionul de Sprijin al Forțelor Navale „Ovidius” din Constanța. În anul 2019, a fost numit şef de stat major la Batalionul de Sprijin al Forțelor Navale „Ovidius” şi, ulterior, la Grupul de Sprijin al Forțelor Navale, împuternicit pentru a asigura îndeplinirea atribuţiilor funcţiei de comandant.

Comandorul Vasile Lalău este absolvent al Academiei Navale „Mircea cel Bătrân", promoţia 1997. De la absolvire, a ocupat diferite funcţii la bordul vedetelor torpiloare şi corvetelor din cadrul Forţelor Navale Române, ultima funcţie fiind cea de locţiitor al comandantului Divizionului 508 Rachete de Coastă din Mangalia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2774 secunde