Ziua Națională a României, sărbătorită cu mâncare tradițională, pe o fregată elenă, în Marea Mediterana

148
1
Ziua Națională a României, sărbătorită cu mâncare tradițională, pe o fregată elenă, în Marea Mediterana - xsarbatoarefregata-1670161858.jpg
Trei militari constănțeni participă la Operația Uniunii Europene Eunav for Irini, fiind ambarcați la bordul fregatei grecești HS AEGEAN, nava-comandant a grupării navale care desfășoară misiuni de supraveghere a traficului naval din Marea Mediterană și de implementare a embargoului armelor, impus Libiei de ONU.

Alin, Vasile și Mihai au sărbătorit Ziua Națională a României, departe de țară, împreună cu colegii și partenerii de la bordul fregatei elene. Cei trei români au gătit, joi, 1 Decembrie, pentru tot echipajul navei, varză călită cu carne la cuptor și clătite cu dulceață „ca la mama acasă”, aducând puțin din tradițiile românești pe valurile Mediteranei.

Comandantul Grupării Navale Eunav for Irini, commodore Stylianos Dimopoulos, le-a mulțumit celor trei militari romăni pentru profesionalismul lor și pentru activitățile desfășurate, până acum, în cadrul misiunii și i-a felicitat, cu prilejul Zilei Naționale a României.

Comentează știrea

Multiculturalism Aplicat
4 decembrie 2022
Cratita Romaneasca

Cit scoala de studii universitare trebuie aici pt. coexistenta in buna armonie la masa ? Fiecare din cei 5mil. de migranti 1data pe ani ceva similar si avem inca 5mil. de retete gustoase !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3361 secunde