Școala de Maiștri Militari a Forțelor Navale încadrează 176 de tineri

5905
Școala de Maiștri Militari a Forțelor Navale încadrează 176 de tineri - incadrari-1517939513.jpg
Școala de Maiștri Militari a Forțelor Navale "Amiral Ion Murgescu", cu sediul în Constanța, strada Dezrobirii nr. 80, va organiza concurs de admitere, în perioada 6 - 9 august a.c., pentru ocuparea unui număr de 176 locuri, nediferențiate de gen, dintre care 110 locuri pentru Ministerul Apărării Naționale, și 66 locuri pentru Ministerul Afacerilor Interne, în diferite specialități militare.

Concursul de admitere se adresează tinerilor - băieți și fete - cu vârsta de maximum 28 de ani, care au promovat examenul de Bacalaureat sau susțin examenul de Bacalaureat anul acesta, și doresc să acceadă în rândurile corpului maiștrilor militari de marină.

Candidații pentru locurile destinate Ministerului Apărării Naționale se vor putea adresa Birourilor de informare recrutare din cadrul Centrelor Militare Județene de care aparțin cu domiciliul, în vederea întocmirii dosarelor de candidat.

Candidații pentru locurile destinate Ministerului Afacerilor Interne se vor adresa Inspectoratului General - Poliția de Frontieră (Constanța, Tulcea, Botoșani, Iași, Vaslui, Galați, Brăila, Călărași Giurgiu, Teleorman, Olt, Dolj, Mehedinți, Caraș-Severin, Timiș, Arad, Bihor, Satu Mare, Maramureș, Suceava) în vederea întocmirii dosarelor de candidat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3255 secunde