Scrisoare de mulțumire a șefului IPJ Constanța, Valentin Burlacu. Vezi aici către cine!

993
Scrisoare de mulțumire a șefului IPJ Constanța, Valentin Burlacu. Vezi aici către cine! - 11iunieburlacumultumescpolitisti-1344867869.jpg

Comisarul șef Valentin Burlacu, șeful Inspectoratului de Poliție a Județului Constanța, a transmis, astăzi, o scrisoare de mulțumire cadrelor medicale care i-au acordat îngrijirile de specialitate polițistului rănit la data de 11 august 2012.
Redăm în continuare cuprinsul scrisorii către conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța:
"Am deosebita plăcere de a vă adresa sincerele noastre mulțumiri pentru implicarea dumneavoastră și a personalului cu atribuții în domeniul medical din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, în buna derulare a intervenției și a soluționării medicale a cazului polițistului rănit, de la data de 11 august 2012.
Specialiștii Spitalului Clinic Județean Constanța au asigurat intervenția medicală asupra polițistului din cadrul IPJ Constanța cu operativitate, profesionalism, manifestând disponibilitate și deschidere în tratarea medicală a colegului nostru.
Vă rog respectuos să transmiteți mulțumirile și aprecierile noastre domnului Șef de Lucrări Doctor Cătălin Grasa - Director Medical, doamnei Doctor Alina Popa – Medic Primar A.T.I., domnului Doctor Daniel Costea – Medic Primar Chirurg și doamnei Doctor Cornelia Panchici – Medic Primar Chirurgie Plastică și întregii echipe medicale care, cu profesionalism, promptitudine și responsabilitate au asigurat intervenția medicală. Cu speranța unei colaborări excelente și în viitor, vă asigur de întreaga noastră considerație.


Cu deosebită stimă,
ȘEFUL INSPECTORATULUI
Comisar-șef de poliție
VALENTIN BURLACU"



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5556 secunde