Se ridică mașini din fața Spitalului TBC din Palazu Mare

244
Se ridică mașini din fața Spitalului TBC din Palazu Mare - seridicamasinispitaltbc-1421257687.jpg

Articole de la același autor

Cadrele medicale de la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie din Palazu Mare, municipiul Constanța (cunoscut mai degrabă ca Spitalul TBC), îi atenționează pe pacienți, dar și pe rudele acestora, să respecte semnele de circulație care interzic parcarea autoturismelor în apropierea unității medicale. În caz contrar, riscă să le fie ridicate mașinile de către Poliția Locală. "Ne-au fost semnalate situații, atât de către pacienți, cât și de rudele acestora, că le-au fost ridicate mașinile în momentul în care s-au prezentat la spital. Le aducem la cunoștință, și pe această cale, să respecte regulile de parcare în zonă, pentru a nu fi puși în situații neplăcute", ne-a precizat dr. Elena Danteș, director medical al unității medicale. 


La rândul lor, reprezentanții Poliției Locale Constanța ne-au precizat că prezența în zonă le-a fost solicitată de angajații RATC, care au semnalat că, din cauza autoturismelor parcate necorespunzător, le este îngreunată activitatea. 


"În dreptul spitalului este capăt de linie pentru autobuzul RATC, care trebuie să întoarcă pentru a pleca înapoi în cursă. Iar șoferii ne-au sesizat că din cauza mașinilor parcate nu pot întoarce în curbă. Primim, încă de anul trecut, una sau două sesizări pe lună pentru zona respectivă", a afirmat Ionuț Dumitru, șeful Serviciului Rutier din cadrul Poliției Locale Constanța. 


Printre cei care au reclamat faptul că le-au fost ridicate mașinile s-a aflat și o pacientă care a fost adusă la spital, de rude, în criză astmatică. În vreme ce aceasta se afla în cabinetul medicului, unde primea îngrijiri medicale, șoferii RATC au semnalat că nu pot efectua cursele, iar la fața locului au ajuns polițiștii locali, care au ridicat autoturismul ce bloca accesul autobuzului în zonă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4596 secunde