Secretar de stat din Ministerul Sporturilor, demisie după ce a fost prins de poliție la volan, sub influența alcoolului

453
Secretar de stat din Ministerul Sporturilor, demisie după ce a fost prins de poliție la volan, sub influența alcoolului - politia-1622796147.jpg
Secretarul de stat în Ministerul Tineretului și Sporturilor, Csongor Oltean, și-a dat demisia, vineri dimineață, după ce a fost prins sub influența alcoolului la volan: „Nu am nicio scuză, îmi asum răspunderea pentru fapta mea”.


„Secretarul de stat din cadrul Ministerului Tineretului și Sportului, Oltean Csongor a fost oprit de poliție fiind sub influența alcoolului. În urma acestui incident el și-a depus demisia, pe care am acceptat-o, și i-am transmis-o premierului. Gestul lui Oltean Csongor este inacceptabil, el și-a asumat răspunderea pentru acesta”, a anunțat liderul UDMR, Kelemen Hunor, 


Acesta a precizat că liderii Uniunii nu intenționează să facă alte comentarii în acest caz.


Secretarul de stat din cadrul Ministerului Tineretului și Sportului, Oltean Csongor, a anunțat pe contul său de Facebook că a fost oprit de poliție fiind sub influența alcoolului.


„Azi dimineață am fost oprit de poliție fiind sub influența alcoolului. Nu am nicio scuză, îmi asum răspunderea pentru fapta mea. Comportamentul iresponsabil este incompatibil cu funcția publică și nu doresc să transmit un mesaj greșit tinerilor. Drept urmare, primul lucru azi dimineață a fost să-mi depun demisia din funcția de secretar de stat din cadrul Ministerului Tineretului și Sportului”, a transmis Oltean Csongor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.387 secunde