Canotaj / Cantonamentul din Japonia al loturilor României dinaintea JO, anulat!

177
Canotaj / Cantonamentul din Japonia al loturilor României dinaintea JO, anulat! - can-1622796371.jpg

Articole de la același autor

Cantonamentul loturilor naţionale feminine şi masculine ale României de dinaintea începerii Jocurilor Olimpice, care ar fi trebuit să aibă loc în Japonia, a fost anulat.

„Nu am mai făcut acel cantonament din cauza măsurilor extrem de dure pe care le-a impus partea japoneză. Împreună cu conducerea tehnică a loturilor care fac deplasarea la Jocurile Olimpice, am decis că cel mai bine este să stăm acasă şi să ne pregătim în linişte”, a declarat preşedintele Federaţiei Române de Canotaj, Elisabeta Lipă.

Loturile României urmau să plece în Ţara Soarelui Răsare cu două săptămâni înainte de începerea JO de la Tokyo, unde ar fi trebuit să se pregătească pentru competiţia supremă.

Canotajul românesc va fi reprezentat la JO de la Tokyo de o delegaţie de 36 de sportivi, fiind reprezentat în nouă dintre cele 14 probe: patru rame masculin, patru rame feminin, dublu vâsle feminin - categorie uşoară, dublu vâsle masculin, dublu vâsle feminin, dublu rame feminin, dublu rame masculin, 8+1 feminin, 8+1 masculin.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Canotaj / Julia Kowacic 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4334 secunde