Șeful IPJ Prahova, anchetat pentru LUARE DE MITĂ

268
Șeful IPJ Prahova, anchetat pentru LUARE DE MITĂ - sefipjcalarasi-1625817446.jpg

Articole de la același autor

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție au luat măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile față de Marian Iorga, șeful Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, pentru infracțiunea de luare de mită. Bărbatul este acuzat că a comis faptele în perioada în care era inspector șef la IPJ Călărași.

„În funcția de inspector șef al I.P.J. Călărași, la data de 29 aprilie 2017, ar fi primit un ceas de lux, în valoare de 4.350 lei, de la o persoană (suspect în cauză), în legătură cu îndeplinirea unui act ce intră în atribuțiile sale de serviciu, respectiv, cu soluționarea favorabilă a unei sesizări pe care persoana o formulase anterior”, se arată în comunicatul DNA.

În aceeași cauză se efectuează acte de urmărire penală față de o persoană fizică fără calitate specială, pentru infracțiunea de dare de mită.

Între obligațiile impuse prin controlul judiciar față de inculpat se află interdicția de a părăsi țara și interdicția de a comunica, direct sau indirect, pe vreo cale, cu anumite persoane menționate în ordonanță.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.4671 secunde