Șeful Poliției Locale Tuzla, găsit spânzurat în sediul instituției

1133
Dragoș Buzdugan, șeful Poliției Locale Tuzla, și-a pus capăt zilelor, în noaptea de miercuri spre joi, chiar în sediul instituției. Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, a fost găsit spânzurat de către un subaltern, iar în acest caz a fost deschisă o anchetă. 


Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit la demisolul Casei de Cultură din localitate, agățat de o bară. Dragoș Buzdugan era căsătorit și avea doi copii, dar nu a lăsat niciun bilet de adio pentru a-și explica gestul. 


Potrivit unor surse, șeful Poliției Locale Tuzla a comis un accident rutier cu câteva zile înainte de tragicul eveniment, în data de 19 mai, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. 


Șeful Poliției Locale Tuzla a pătruns în intersecția străzilor Ștefan Mihăileanu cu Țepeș Vodă, din Constanța, și a lovit un autoturism Volkswagen Passat. După ce i-au pus fiola bărbatului, polițiștii au descoperit că acesta se afla aproape de comă alcoolică, rezultatul fiind 1,13 mg/l alcool în aer pur expirat. 


Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la morga din Mangalia, pentru efectuarea necropsiei. Surse din cadrul anchetei au precizat că Dragoș Buzdugan nu prezenta urme de violență pe suprafața corpului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6342 secunde