Serviciul Pașapoarte Constanța se mută în sediu nou!

524

Articole de la același autor

După o perioadă de aproximativ 15 ani în care a funcționat în subsolul Palatului Administrativ de pe Blvd. Tomis, Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Constanța începe activitatea într-un nou sediu, de luni, 18 mai, au anunțat reprezentanții Instituției Prefectului Constanța. 


De luni, constănțenii vor merge în vederea obținerii unui pașaport în sediul amplasat la etajul III al centrului comercial "Tomis Mall", de pe strada Ștefan cel Mare 36-40. Măsura a fost luată pentru a oferi constănțenilor un spațiu nou, modern și pentru a spori calitatea condițiilor de muncă pentru angajații Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte Constanța.


"Ne mutăm într-un spațiu modern și reușim să venim în întâmpinarea celor care vor dori să obțină un pașaport. Unul dintre marile câștiguri este faptul că amplasarea în incinta centrului comercial a generat o zonă de așteptare calitativă. În plus, toate spațiile sunt dotate cu aer condiționat și ventilație, astfel că nu vor mai exista situații precum cele din vară, când condițiile de climatizare erau deficitare. Această schimbare a fost gândită în principal pentru constănțeni, care vor vedea că tot procesul de obținere a pașaportului va fi unul facil, ca și până acum, de altfel, dar care se va desfășura într-un mediu adecvat", a declarat comisar-șef de poliție Adrian Manea, șeful Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte Constanța.


"Mă declar pe deplin mulțumit de ce am văzut în noul sediu, am discutat mult atât cu domnul Manea, cât și cu reprezentanții centrului comercial despre această mutare. Este un moment așteptat de constănțeni, care meritau să aibă parte de servicii de calitate în condiții extrem de bune. Sunt convins că toți cei care vor trece pragul noului sediu și care au fost și în vechiul sediu vor vedea un progres imens. Nu în ultimul rând, trebuie subliniat faptul că personalul serviciului va beneficia de condiții de lucru mult îmbunătățite, diferența dintre fostul sediu și actualul fiind extrem de mare", a conchis prefectul județului Constanța, George-Sergiu Niculescu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7416 secunde