Sfârșit de săptămână încărcat pentru salvatorii de la ISU "Dobrogea"

291
Sfârșit de săptămână încărcat pentru salvatorii de la ISU

Articole de la același autor

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) „Dobrogea” au intervenit, în trei zile, la 182 de misiuni, dintre care 147 au fost pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor cu afecțiuni medicale.

De asemenea, în aceste două zile pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea a nouă incendii care s-au soldat doare cu pagube materiale. Totodată, echipajele ISU Dobrogea au intervenit și în cazul a nouă accidente rutiere soldate cu nouă victime care au primit îngrijiri medicale la fața locului de la echipajele SMURD și cele al Serviciului Județean de Ambulanță, cinci dintre ele fiind ulterior transportate la spital, iar două dintre acestea fiind declarate decedate.

Echipajele ISU Dobrogea au intervenit și în alte 17 situații precum deblocări de ușă, asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la decolarea și aterizarea elicopterelor SMURD, ori salvarea animalelor captive în medii ostile vieții.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5215 secunde