Sfaturi pentru o vacanță liniștită la malul mării

243
Sfaturi pentru o vacanță liniștită la malul mării - sfaturi-1496247110.jpg
Pentru un plus de siguranță și în special pentru evitarea neplăcerilor în timpul minivacanței petrecute pe litoralul Mării Negre, autoritățile recomandă cetățenilor să manifeste prudență în perioada zilelor libere. Dacă optați pentru un sejur pe litoralul românesc, sunteți sfătuiți să nu vă lăsați bunuri de valoare, în camerele de hotel, pe plajă sau în autoturisme și să vă asigurați întotdeauna că ați încuiat ușa și ați închis ferestrele camerei unde sunteți cazați.


De asemenea, autoritățile vă reco-mandă să parcați autoturismul în locuri special amenajate, să acordați o atenție deosebită copiilor, care se pot rătăci cu ușurință. Nu în ultimul rând, respectați indicațiile forțelor de ordine și evitați implicarea în conflicte de orice natură. 


"Reamintim turiștilor că se poate solicita sprijinul Jandarmeriei prin apelarea Serviciului Național Unic pentru Apeluri de Urgență - 112 sau prin sesizarea celei mai apropiate patrule, atunci când sunt victimele unor fapte antisociale sau sunt martori la săvârșirea unor astfel de fapte", recomandă jandarmii constănțeni. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4793 secunde