Sfaturi pentru străinii care vor drept de ședere în țara noastră

159

Articole de la același autor

În contextul limitării răspândirii infecției cu coronavirus, instituțiile statului recomandă cetățenilor să folosească instrumentele de comunicare la distanță. 


Astfel, reprezentanții Inspectoratului General pentru Imigrări reamintește cetățenilor străini că documentele pentru obținerea dreptului de ședere în țara noastră, a avizelor de angajare sau detașare, dar și alte operațiuni pot fi realizate prin serviciul electronic, disponibil prin aplicația portaligi.mai.gov.ro, pentru a evita aglomerarea de persoane în zona activităților de relații cu publicul. Aplicația poate fi accesată la următorul link: portaligi.mai.gov.ro/portaligi. 


Tot în același context, accesul persoanelor în zona de relații cu publicul se va face în baza documentelor justificative și în limita ghișeelor disponibile. 


De asemenea, au fost suspendate vizitele în cadrul centrelor aflate în administrarea instituției și au fost stabilite mai multe măsuri de prevenire în scopul asigurării protecției persoanelor cazate. 


Activitățile de audiență, atât la nivelul aparatului central, cât și la sediile structurilor teritoriale de imigrări, inclusiv de la nivelul Constanței, au fost suspendate până la data de 31 martie a.c. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.2266 secunde