Și-a cumpărat din Germania o mașină furată

192
1
Și-a cumpărat din Germania o mașină furată - siacumparatgermaniamasinafurata-1400520142.jpg

Articole de la același autor

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial PF Constanța, în cooperare cu polițiști din cadrul IPJ Constanța, au desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului internațional cu autoturisme furate și au identificat un autoturism marca Mazda model 6, cu numere de Germania, despre care dețineau informații că este furat. 


Conducătorul auto, Liviu M., un constănțean în vârstă de 50 ani, le-a spus oamenilor legii că a achiziționat autoturismul de la un centru second-hand din Germania, în schimbul sumei de 2.200 euro, și că nu știa că acesta figurează în baza de bate ca fiind furat. 
Autoturismul, evaluat la aproxi-mativ 5.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă în vederea continuării cercetărilor, urmând ca la finalizarea acestora să fie luate măsurile legale ce se impun. 


Bărbatul este acum cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire prin "primirea, dobândirea, transformarea ori înlesnirea valo-rificării unui bun, de către o persoană care fie a cunoscut, fie a prevăzut din împrejurările concrete că acesta provine din săvârșirea unei fapte prevăzute de legea penală, chiar fără a cunoaște natura acesteia".


Comentează știrea

Paun Ion
3 iulie 2014
masini germania

Efectuez transporturi in Germania pentru adus masini cu urmatoarele facilitati: 1.deplasare la adresa ,daca aveti o masina gasita pe net. 2.deplasare pentru achizitionare de numere provizori si asigurare 3.sambata si duminica deplasare cu masina mea la targurile din zona pentru cumparaturi. Alte detalii : transportul se face un microbus Mercedes mixt ,4 persoane plus sofer ,in spate spatiu pentru bagaje ,dormit aragaz, sunt vorbitor de limba germana .Un exemplu de traseu de aproximativ 1600km ,intrare pe la Pasau ,se urca prin orase pana la Breman si se coboara pe alt traseu inapoi la Pasau ,se poate face si un traseu in functie de ofertele gasite pe net,dar este imposibil ca ,clientul sa nu gaseasca dupa 1000 si ceva de km masina dorita , in conditile in care nu vom folosi autobahn si vom merge doar prin localitati. Pret persoana 270 /eur , in limita a: 0 -1600 km parcursi pe teritoriul Germaniei .In aceasta marja de km ,se pot face cautari si in Olanda. Contact Paun Ion 0732422211

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4059 secunde