Și-a dat foc din cauza iubitei

690
Un tânăr de 26 de ani, din Constanța, a fost găsit în stare de inconștiență, cu arsuri pe ambele brațe și pe îmbrăcăminte, lângă un autoturism, pe marginea Canalului Dunăre - Marea Neagră din dreptul localității Cumpăna. Din câte se pare, băiatul a vrut să se omoare din cauza unor probleme sentimentale.
Joi după-amiază, polițiștii de la Secția 1 Rurală Constanța au fost sesizați cu privire la faptul că, pe marginea Ca-nalului Dunăre - Marea Neagră, în dreptul localității Cumpăna, o persoană se află căzută lângă un autoturism.
Deplasându-se la fața locului, oamenii legii l-au i-dentificat pe Cristian Bărbat, de 26 de ani, din Constanța, care se afla în stare de inconștiență și prezenta arsuri pe ambele brațe, dar și pe îmbrăcămintea pe care o pur-ta.
A fost solicitată o ambulanță, care a preluat victima și a transportat-o la Spitalul Clinic Județean de Urgență Con-stanța, pentru a i se acorda îngrijirile medicale de rigoare.
Polițiștii au stabilit că tânărul, în urma unei depresii sentimentale, a decis să-și pună capăt zilelor. Au fost descoperite urme de ardere și în interiorul autoturismului, iar pe podeaua din dreptul scaunului din față se afla o lampă de gaz, ceea ce înseamnă că Bărbat a încercat să-și dea foc în autoturism.
Polițiștii constănțeni continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Septembrie 2011
Stire din Eveniment : Și-a pus ștreangul de gât
Miercuri, 10 August 2011
Stire din Eveniment : Crimă sau sinucidere la Istria?
Miercuri, 12 Octombrie 2011
Stire din Monden : Adrian Iovan a ajuns la sapă de lemn
Pagina a fost generata in 0.7361 secunde