Șicanare în trafic urmată de focuri de armă, la Eforie Nord

1034
1

Articole de la același autor

Focuri de armă, aseară, chiar în centrul localității Eforie Nord. Doi șoferi care s-au șicanat în trafic au oprit mașinile, s-au înjurat, s-au amenințat reciproc, după care fiecare a scos ce avea la îndemână cu intenția de a-și face rău reciproc.

Unul a fluturat amenințător un cuțit, celălalt un pistol, cel din urmă neezitând absolut deloc să tragă cu arma și să-și împuște rivalul. Totul s-a întâmplat sub ochii a zeci de turiști care se uitau "ca la urs" la incidentul ce avea loc chiar sub ochii lor.

Individul a tras câteva focuri de armă, rănindu-l pe celălalt șofer. Oamenii au anunțat imediat Poliția și au sunat la Serviciul Județean de Ambulanță. Victima a fost preluată de medici și transportată urgent la spital, iar polițiștii au plecat în urmărirea agresorului, care a fugit de la fața locului, abandonându-și autoturismul.

Pentru a efectua cercetările la fața locului, polițiștii au oprit circulația în zonă. De asemenea, efective importante de polițiști plecaseră în urmărirea agresorului.

Comentează știrea

eu
17 august 2011
aoleu!

niste tampiti! asa sunt in general soferii romani. nervosi (preeeea nervosi), needucati, tampiti, idioti, cretini, prosti, prosti prosti. am zis cumva ca-s prosti?! aaa, uitasem. prosti, prosti, prosti,prosti de bubuie.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0419 secunde