Sindicaliştii din Poliţie şi Penitenciare protestează din nou, azi! "Nu acceptăm firimiturile aruncate de la masa guvernamentală"

143
Sindicaliştii din Poliţie şi Penitenciare protestează din nou, azi!
Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual şi Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor protestează din nou, miercuri, în Piaţa Victoriei, membrii sindicatului nefiind de acord cu măsura propusă prin proiectul de Ordonanţă de Urgenţă pus în dezbatere săptămâna trecută de ministrul Muncii, care prevede plata a numai o pătrime din restanţa salarială.

"Nu acceptăm măsura propusă prin proiectul OUG pus în dezbatere săptămâna trecută de ministrul Muncii, care prevede plata a numai o pătrime din restanţa salarială! Nu acceptăm firimiturile aruncate de la masa guvernamentală, vrem să fim plătiţi aşa cum prevede legea! Sunt doi ani de când avem salariile îngheţate, prin neaplicarea Legii-cadru 153/2017, timp în care rata cumulată reală a inflaţiei a trecut de 25%, preţurile principalelor produse de consum şi costurile facturilor au tot crescut vertiginos, iar noi suntem trataţi ca nişte sclavi pe plantaţie! Nu acceptăm firimiturile aruncate de la masa guvernamentală, vrem să fim plătiţi aşa cum prevede legea!", susţin sindicaliştii, conform unui comunicat al SNPPC.




sursa foto: G4media


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6786 secunde