Situaţia traficului, în această dimineaţă! Iată cum se circulă, pe drumurile ţării

234
Situaţia traficului, în această dimineaţă! Iată cum se circulă, pe drumurile ţării - trafic1-1673334824.jpg
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 56A, la kilometrul 69+500 de metri, în localitatea Hinova, județul Mehedinți, conducătorul unui autotren încărcat cu cereale a pierdut controlul direcției de mers și s-a răsturnat pe suprafața carosabilă. Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers. Nu au rezultat victime.

Acivităţile în porturile Constanța Nord, Constanța Sud și Midia sunt suspendate atât pentru transportul maritim, cât și pentru cel fluvial, din cauza vântului puternic.

Centrul Infotrafic: "Se circulă în condiții de ploaie în multe județe ale țării, inclusiv în zona capitalei, motiv pentru care recomandăm conducătorilor auto să circule cu viteză redusă, mărind distanța de siguranță dintre vehicule, să-și asigure o bună vizibilitate prin parbriz, lunetă și geamurile laterale și să evite depășirile periculoase sau alte manevre riscante. De asemenea, valorile de trafic sunt în creștere în general pe arterele care intră în marile orașe ale țării, iar pentru zona capitalei este înregistrat trafic intens pe Autostrada A1 București-Pitești, DN 1 în Otopeni, DN 1A în Mogoșoaia, dar și pe DN 7 în Chitila, toate pe sensul de intrare în București, precum și pe Centura capitalei, în localitățile Bragadiru, Chiajna, Domnești și Pantelimon."

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3907 secunde