Şoferi, bine de ştiut! Care este situaţia traficului, în această dimineaţă

294
Şoferi, bine de ştiut! Care este situaţia traficului, în această dimineaţă - vph-1672816369.jpg

Articole recomandate

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, nu sunt sesizate evenimente rutiere care să impună oprirea circulației pe autostrăzi sau pe drumuri naționale.



Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București – Constanța, A3 București – Ploiești și DN 1 Ploiești-Brașov, traficul se desfășoară pe în condiții de vizibilitate bună și cu valori normale.

Ceața reduce vizibilitatea la 200 metri, izolat la 50 de metri, pe mai multe artere rutiere de pe raza județelor Giurgiu, Harghita, Ilfov, Teleorman și Timiș.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să adapteze viteza la condițiile de drum, să mărească distanţa de siguranţă în mers, să evite manevrele periculoase dacă vizibilitatea este diminuată, să folosească luminile de ceață din dotarea autovehiculelor, să se intereseze în prealabil de starea drumurilor și de condițiile meteorologice. "Nu opriți în mod nejustificat pe benzile de rulare sau pe banda de urgență de pe autostradă!", transmit reprezentanţii Centrului Infotrafic.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6494 secunde