Soacră după gratii pentru că și-a bătut ginerele

530
Magistrații de la Tribunalul Constanța au dispus condamnarea pentru o perioadă de cinci ani de închisoare cu executare a Mariei Marcu, zisă "Mița", de 64 de ani, care a fost trimisă în judecată pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor. Sentința nu este definitivă.
Potrivit anchetatorilor, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, în noaptea de 24 august, în jurul orei 23, femeia l-a lovit pe ginerele său, Ștefan Ion, de 48 de ani, cu tăișul unei cazmale în zona capului.
Bărbatul nici măcar nu a avut ocazia să se apere, pentru că a fost atacat în timp ce dormea, pe un pat improvizat situat în fața casei.
Audiată fiind de procurori, femeia a spus că a recurs la un asemenea gest pentru că ginerele avea obiceiul de a o altoi pe fata sa, respectiv soția lui, destul de des și voia astfel să-i aplice o corecție.
Varianta femeii nu a fost susținută nici de vecini și nici de fiica ei. Totul ar fi pornit, de fapt, de la faptul că Ștefan Ion l-a bătut și l-a izgonit de acasă pe concubinul Mariei Marcu.
Cel mai grav este faptul că victima a fost internată în spital în stare de comă, bărbatul revenindu-și abia după zece zile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Noiembrie 2010
Stire din Cetățenești : "Soacra mea e… poamă dulce!"
Pagina a fost generata in 0.1683 secunde