ȘOCANT! Și-a pus capăt zilelor în sediul partidului pe care l-a reprezentat

297
ȘOCANT! Și-a pus capăt zilelor în sediul partidului pe care l-a reprezentat - images-1676117734.jfif

Articole de la același autor

Membru PSD din Bârlad și-a pus capăt zilelor, joi seara, în sediul local al partidului conform digi24.ro. Dumitru Țăranu în vârstă de 73 de ani, fost cadru militar și trezorier al filialei PSD Bârlad, în prezent preşedinte al organizaţiei de pensionari, a fost găsit mort de un coleg care a și dat alarma. Bărbatul ar fi lăsat un bilet de adio din care reiese că a recurs la acest gest după neînțelegerile cu partenera, scrie Vremea Nouă. 
Dumitru Țăranu a fost văzut joi seara, parcând mașina în fața sediului de partid. Un coleg a văzut ușa instituției deschisă, a intrat și l-a găsit pe bărbatul de 73 de ani spânzurat. Lângă el s-ar fi găsit și un bilet în care omul ar fi scris despre neînțelegeri cu partenera sa. Băprbatul își părăsire căminul conjugal de câțiva ani și avea o nouă relație cu o colegă de partid, mai scrie Vremea Nouă. 
La scurt timp de la aflarea veștii la sediul partidului au sosit președintele CJ Vaslui Dumitru Buzatu și deputatul Adrian Solomon. "Pe data de 10 februarie 2023, ora 20,55, Poliţia Municipiului Bârlad a fost sesizată prin apel la numărul de urgenţă 112 despre faptul că o persoană de sex masculin, în vârstă de 73 de ani, domiciliată în municipiul Bârlad, fost găsită spânzurată în sediul unui partid politic. 
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs decesul", au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui. Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs decesul.





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5172 secunde