Șofer bătut și tâlhărit în timp ce se afla cu soția și cu copilul în mașină

335
Șofer bătut și tâlhărit în timp ce se afla cu soția și cu copilul în mașină - jaf-1374921295.jpg

Articole recomandate

Un șofer în vârstă de 35 de ani a reclamat la Poliție, seara trecută că, în timp ce se afla cu soția sa și cu copilul în mașină, a fost bătut de mai multe persoane care au coborât din două autoturisme, iar în urma incidentului i-au dispărut și 2.000 de euro, potrivit Mediafax.ro.

Potrivit Poliției Județene Suceava, un bărbat din comuna suceveană Adâncata a reclamat că, în timp ce se afla cu soția sa și cu copilul în mașină, a fost agresat de mai multe persoane aflate în două autoturisme și că în urma incidentului i-au dispărut 2.000 de euro.

În urma verificărilor, polițiștii au identificat în trafic, în comuna Dărmănești, un autoturism în care se aflau patru persoane care lucrează în construcții, fiind vorba despre agresorii suceveanului.

Polițiștii au stabilit că la ieșirea din municipiul Suceava a avut loc o șicanare în trafic între șoferul de 35 de ani și unul dintre șoferii celor două autoturisme. Ulterior, când bărbatul de 35 de ani a oprit mașina, agresorii au coborât din cele două autovehicule și l-au lovit.

Bărbatul agresat a fost preluat de o ambulanță și transportat la Spitalul Județean Suceava, unde a fost diagnosticat cu traumatism cranio-facial, urmând să fie externat.

Conform sursei citate, copilul șoferului, aflat în autoturism, nu a fost agresat.

Cercetările în acest caz continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs agresiunea și găsirea banilor reclamați ca fiind furați.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.805 secunde