Șofer beat, încătușat de polițiștii rutieri

370
1
Șofer beat, încătușat de polițiștii rutieri - soferbeat-1472392229.jpg
Scandal în plină stradă făcut în week-end, de un șofer depistat la volan beat de către polițiști. Bărbatul conducea pe DN39, iar în dreptul localității Agigea a fost oprit de oamenii legii. 


Observând în ce stare se află, rutieriștii i-au cerut șoferului să sufle în aparatul alcooltest, însă acesta a refuzat, iar din acel moment a început circul. 


Bărbatul a țipat și a refuzat să meargă la spital pentru recoltarea de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, astfel că polițiștii au fost nevoiți să-l încătușeze pe șofer și să-l conducă la unitatea medicală cea mai apropiată. 


Tot în week-end, la ora 07.10, polițiștii din Costinești au depistat pe un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din Bârlad, care conducea un autoturism sub influența băuturilor alcoolice. 


Două ore mai târziu, un șofer din Tulcea, a fost prins de aceiași polițiști în timp ce conducea fără a avea permis. În cauze au fost întocmite dosare penale.


Comentează știrea

costica
29 august 2016
opinie

Te asigur că merită! 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: pacurarucostica1963@gmail com

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5717 secunde