Șofer VITEZOMAN, drogat cu COCAINĂ și CANNABIS, depistat pe Autostrada A2

298
Șofer VITEZOMAN, drogat cu COCAINĂ și CANNABIS, depistat pe Autostrada A2 - x-autostrazi-verificari-1681894311.jpg

Articole de la același autor

În perioada 10 – 17 aprilie, polițiștii Brigăzii Autostrăzi au acționat pentru prevenirea evenimentelor rutiere și asigurarea fluenței traficului, iar, în urma neregulilor constatate, au aplicat 1.482 de sancțiuni contravenționale celor care nu au respectat legislația. Astfel, au fost aplicate 586 de sancțiuni persoanelor care au depășit limita legală de viteză și 101 celor care nu foloseau centura de siguranță. De asemenea, au fost aplicate 21 de sancțiuni pentru defecțiuni tehnice, 20 pentru lipsa Inspecției Tehnice Periodice și 248 pentru nerespectarea O.G. nr. 37/2007, privind stabilirea cadrului de aplicare a regulilor privind perioadele de conducere, pauzele și perioadele de odihnă ale conducătorilor auto și utilizarea aparatelor de înregistrare a activității acestora.

Polițiștii au aplicat 9 sancțiuni persoanelor aflate sub influența alcoolului la volan, 20 pentru staționarea pe banda de urgență, 12 pentru depășiri neregulamentare și 2 pentru conducere agresivă. De asemenea, au fost reținute 167 de permise de conducere, dintre care 107 pentru viteză și 9 pentru infracțiuni. Totodată, au fost retrase 38 de certificate de înmatriculare și constatate 9 infracțiuni.

Astfel, pe 15 aprilie, polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A2, la km 144, au depistat un bărbat, de 26 de ani, care a condus un autoturism cu 185 de km/h. În urma testării acestuia cu aparatul drugtest, acesta a indicat valori pozitive la consumul de cocaină și cannabis.

Bărbatul a fost sancționat cu amendă și reținerea permisului, în vederea suspendării dreptului de a conduce, fiind continuate cercetările.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4037 secunde