Percheziţii la persoane care introduceau în ţară droguri şi apoi le vindeau

221
Percheziţii la persoane care introduceau în ţară droguri şi apoi le vindeau - perchezitii-1681451541.jpg
Poliţiştii din Teleorman au efectuat 11 percheziţii la persoane care introduceau în ţară canabis şi cocaină şi apoi le comercializau, informează IPJ Teleorman.


Patru persoane au fost arestate preventiv.


"În baza datelor şi informaţiilor obţinute, poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Teleorman, în colaborare cu un procuror din cadrul DIICOT - Biroul Teritorial Teleorman, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că mai multe persoane introduceau în ţară canabis şi cocaină, apoi le comercializau", precizează IPJ.


La percheziţiile domiciliare efectuate în Ilfov şi Teleorman au fost găsite droguri şi bani.


"La data de 12.04.2023 au fost organizate şi executate un număr de 11 percheziţii domiciliare pe raza a două localităţi din judeţul Ilfov şi 3 localităţi din judeţul Teleorman la domiciliile traficanţilor, ocazie cu care au fost identificate şi ridicate în vederea cercetărilor următoarele: aproximativ 20 kg de canabis; aproximativ 1000 grame cocaină; 3 mini-cântare; 37 recipiente improvizate pentru fumat cocaină; 15 telefoane mobile; 3 ţigarete confecţionate artizanal; 25.800 lei; 1935 euro; 20 lire sterline", mai informează IPJ Teleorman.


Conform sursei citate, 10 persoane au fost conduse la sediul DIICOT, fiind dispusă reţinerea pentru patru dintre acestea, pentru 24 de ore, iar pentru o a cincea persoană s-a dispus măsura controlului judiciar.


Joi, DIICOT - Biroul Teritorial Teleorman a propus faţă de cei patru reţinuţi măsura arestării preventive, iar instanţa a admis propunerea.


La acţiune au participat poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate Bucureşti, Serviciile de Combatere a Crimei Organizate din judeţele Teleorman, Giurgiu şi Ilfov, precum şi un echipaj cu câine de depistare stupefiante din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti. Intervenţia a fost asigurată de echipaje din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Teleorman, Serviciul Acţiuni Speciale Teleorman.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.377 secunde