Șoferi, atenție! Informații utile pentru desfășurarea traficului rutier în vacanța de 1 Mai

243

Articole de la același autor

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere atenționeză participanții la trafic să respecte viteza legală și regulile de circulație, în vederea evitării evenimentelor rutiere. 


Pentru a menține traficul fluent și pentru a evita blocajele pe rutele către litoral sau către stațiunile montane aveți la dispoziție rute alternative la trasee principale. 


Spre litoral, în afară de Autostrada Soarelui (A2), puteți folosi DN2 și DN2A (București - Urziceni - Slobozia - Hârșova - Constanța), DN3 (București - Lehliu - Ostrov - Constanța). 


Spre stațiunile montane, în afară de DN1, puteți folosi DN1A (București - Ploiești - Vălenii de Munte - Brașov), DN7-DN71-DN1 (București - Târgoviște - Sinaia), A1-DN73 (București - Pitești - Brașov). 


Circulația pe Podul Agigea se desfășoară pe două benzi, iar ruta alternativă are următorul traseu: nod rutier A4 (intersecție cu DN 39, Agigea) - A4 (intrare port Constanța Sud) - podul nou peste Canalul Dunăre - Marea Neagră - bretea acces la DN 39A - DN 39A - DN 39 (Eforie Nord - Agigea). 


Rovinieta se poate plăti atât prin SMS, la numărul 7500, cât și la societățile partenere de distribuție a carburanților. Tariful de trecere a podului de la Fetești (taxă de peaj) se poate achita prin SMS la numărul 7577, la societățile partenere de distribuție a carburanților (benzinării) și la Agenția de Încasări Fetești. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.766 secunde