Şoferi, atenţie! Vizibilitate redusă din cauza ceţii, pe Autostrada Soarelui: "Folosiți luminile de ceață, măriți distanţa de siguranță"

205
Şoferi, atenţie! Vizibilitate redusă din cauza ceţii, pe Autostrada Soarelui:

Articole de la același autor

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că sunt semnalate condiții de ceață, care reduce vizibilitatea în trafic sub 200 de metri, iar pe alocuri sub 50 de metri, pe arterele rutiere din județele Alba, Arad, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș, Sibiu, Suceava, Timiș și Vaslui.

De asemenea, pe autostrada A2 București - Constanța se circulă în condiții de ceață, între kilometrii 144 și 212, precum și pe tot tronsonul autostrăzii A4 Ovidiu Agigea.

Totodată, acest fenomen meteo este prezent și pe autostrada A1 Sibiu-Deva, între kilometrii 369 și 412, precum și pe tronsonul autostrăzii A 10 Sebeș-Turda.

"Conduceți cu multă atenție în aceste condiții meteo-rutiere, reduceți semnificativ viteza în mers, folosiți luminile de ceață, măriți distanţa de siguranță între autovehicule și evitați manevrele riscante!", anunţă Poliţia Română.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5272 secunde