Omul de afaceri Ramazan Gur, pe podium la Topul Firmelor din județul Constanța

7569

Articole de la același autor

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură (CCINA) Constanța a organizat joi, 27 octombrie, începând cu ora 19.00, la Aristocratos Ballroom Mamaia, evenimentul „Topul Firmelor din județul Constanța“, ajuns la a XXIX-a ediție.

Evenimentul se adresează mediului de afaceri constănțean, firmelor poziționate în clasament, colaboratorilor și partenerilor CCINA Constanța, fiind premiate cele mai bune firme din județ.

Ca o recunoaștere a profesionalismului și seriozității, printre cei premiați s-a aflat și unul dintre cei mai cunoscuți antreprenori din Constanța. Este vorba despre omul de afaceri Ramazan Gur, cel care a fost felicitat la scenă deschisă în momentul în care a primit două diplome. Concret, acestea certifică clasarea pe primul loc în topul județean al firmelor, al societăților Solid House în sectorul constructii și Mesta Marmura și Travertin.

Vizibil emoționat, Ramazan Gur a mulțumit organizatorilor pentru premiile acordate și a dat asigurări că firmele pe care le reprezintă vor da dovadă de profesionalism și pe viitor.    

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.453 secunde