Șoferi fără permise auto, surprinși pe șoselele din Constanța

245
Șoferi fără permise auto, surprinși pe șoselele din Constanța - soferipermissursaigpr-1585593873.jpg

Articole recomandate

Mai mulți șoferi s-au ales cu dosare penale, după ce au fost depistați de oamenii legii conducând pe străzile localităților constănțene, deși aveau permisele suspendate.



În noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 3.00, polițiștii din Mangalia au depistat pe o stradă din localitate un bărbat de 30 de ani, care conducea, deși era într-o stare evidentă de ebrietate. Testarea cu etilotestul a evidențiat o valoare de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma cercetărilor, s-a stabilit că acesta nu avea permis auto, ba mai mult, mașina era a unui amic, un bărbat de 39 de ani, care i-o încredințase cu bună știință și care se afla pe locul din dreapta. Ambii s-au ales cu dosare penale.


Ieri dimineață, un tânăr de 21 de ani a fost depistat în Costinești, în timp ce conducea, deși avea permisul suspendat. La fel, este și cazul unui bărbat de 63 de ani, surprins în Tortomanu. În schimb, un șofer din satul Sinoe s-a ales cu dosar penal după ce polițiștii au constatat că mașina la volanul căreia se afla avea expirate plăcuțele cu numere de înmatriculare provizorii, încă din septembrie 2018.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4039 secunde