Șoferii care s-au bătut în trafic, la Eforie, rămân după gratii

3361
Magistrații de la Tribunalul Constanța au judecat, ieri, recursul împotriva arestării preventive declarat de Nicolae Bolboceanu, de 41 de ani, și Ștefan Roman, de 29 de ani, acuzați de ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice, vătămare corporală, lovire sau alte violențe și uzul de armă neletală fără drept, respectiv ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe. Avocatul lui Bolboceanu a depus la dosarul cauzei mai multe înscrisuri în circumstanțiere, prin care demonstrează că este unicul întreținător al familiei, că are o societate comercială pe care o conduce, precum și o serie de caracterizări din partea vecinilor.
Cei doi bărbați, rivali în stradă, s-au calmat, se pare, imediat cum au ajuns după gratii. Ieri, ei au folosit aceeași pereche de cătușe și au stat foarte liniștiți unul lângă celălalt, în boxa acuzaților, de parcă niciun conflict nu ar fi fost între ei. Bolboceanu și Roman au refuzat să dea vreo declarație în fața celor trei judecători ai instanței de recurs, prevalându-se de dreptul lor la tăcere.
Avocații lor au vorbit însă despre pericolul social pe care procurorii spun că l-ar reprezenta cei doi și au încercat să demonteze argumentele acestora. Fără succes, se pare, ei nereușind să convingă instanța, judecătorii decizând, în cele din urmă, să respingă recursurile celor doi. Prin urmare, indivizii vor poposi în arest 29 de zile.
Amintim că, în urmă cu doar câteva zile, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța a propus arestarea preventivă a celor doi bărbați care s-au bătut în trafic, în localitatea Eforie, după care unul dintre ei a scos arma și a tras șapte focuri asupra celuilalt.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8667 secunde