Șoferii de transport alternativ din Constanța donează pentru refugiați. „Este nevoie mai ales de pături și apă!”

375
Șoferii de transport alternativ din Constanța donează pentru refugiați. „Este nevoie mai ales de pături și apă!” - xajutoruber2-1645961522.jpg
Societatea de transport alternativ I-Drive adună și transportă ajutoare pentru refugiații din Ucraina care ajung în punctele de trecere a frontierei ale României. Constănțenii care doresc să le vină în sprijin ucrainenilor nevoiți să-și părăsească țara, fugind cu strictul necesar din calea războiului, pot aduce pături – informațiile primite de la frontieră arată că acestea sunt necesare, în cursul serilor temperaturile fiind scăzute!, geci, produse de igienă (săpun, pastă de dinți, periuțe de dinți), scutece, apă plată – preferabil la 0,5 litri sau 1 litru -, sandvișuri, dulciuri, conserve. Recomandarea este să nu fie adusă mâncare gătită.

Donațiile se strâng la sediul aflat pe strada Bucovinei, numărul 20, din municipiul Constanța. Donațiile se vor strânge luni, 28 februarie, și marți, 1 martie, în intervalul 11,00 – 14,00. Ulterior, donațiilor vor fi transportate în punctele de frontieră din Tulcea și din regiunea Moldova.

De asemenea, dacă sunt șoferi care pot să-și doneze din timpul lor, pentru a însoți transporturile de bunuri, sprijinul lor este binevenit. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.495 secunde