Șoferul care a spulberat patru surori, eliberat. Uneia dintre fete i-a fost amputat piciorul

747
Șoferul care a spulberat patru surori, eliberat. Uneia dintre fete i-a fost amputat piciorul - brandimage23282400-1532862303.jpg
Victime ale unui șofer iresponsabil, două dintre cele patru surori lovite, sâmbătă, din plin de un autoturism pe trotuarul de lângă Poliția Rutieră au fost transportate la spitalul din Timișoara cu elicopterul SMURD. Șoferul a fost pus în libertate, notează romaniatv.net


Decizie revoltătoare, șoferul care a spulberat 4 surori pe trotuar la Oradea a fost lăsat în libertate. După ore bune de audieri, polițiștii i-au întocmit doar dosr penal pentru vătămare corporală din culpă și l-au lăsat să plece acasă. Victimele sale sunt acum în spital, uneia dintre copile i-a fost amputat piciorul. 


Potrivit dr. Hadrian Borcea, șeful SMURD Bihor și al Unității de Primire Urgențe a Spitalului Județean, cele două surori au fost transportate pe rând, primul elicopter plecând de pe heliportul spitalului în jurul orei 15.


Prima pacientă transportată a fost fetița în vârstă de 12 ani căreia, în urma accidentului, i-a fost amputată complet gamba stângă. "Medicii din Timișoara au intrat deja în sala de operație. Se încearcă reimplantarea gambei", a declarat pentru BIHOREANUL dr. Borcea.


A urmat apoi sora ei în vârstă de 8 ani, care are fractură de bazin. Cel mai probabil, și aceasta va avea nevoie de o intervenție chirurgicală.


Cea mai mare dintre surorile din Sălard, în vârstă de 20 de ani, cu traumatism cranio-cerebral minor și o contuzie toracică, a rămas internată în secția de Neurochirugie a Spitalului Județean. Adolescenta în vârstă de 14 ani care a suferit doar un traumatism cranio-cerebal minor cu escoriații nu a rămas în spital, ea fiind externată.


Accidentul s-a produs în jurul orei 12.20. Fetele mergeau pe trotuar, când au fost spulberate de șoferul unui Ford Galaxy înmatriculat în Polonia.


Potrivit subcomisarului Alin Gherman, șeful Biroului Poliției Rutiere Oradea, care a făcut cercetările la locul accidentului, șoferul circula în Piața Emanuil Gojdu, dinspre bulevardul Cantemir spre Calea Clujului. "În curba la dreapta, în apropierea girației, nu a adaptat viteza de deplasare la un carosabil umed, a pătruns pe trotuar, unde a lovit în plin un grup format din patru persoane", a declarat Gherman.


Având viteza prea mare în curbă, șoferul n-a mai putut controla autovehiculul, lovindu-le pe fete, apoi un indicator rutier și s-a oprit câțiva metri mai departe, între mașinile parcate în fața sediului Poliției Rutiere.








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5067 secunde